<< Sida10

Sida12 >>

 

klart.se

Kalender

 Anten
 28 februari Onsdag
 Conny o Peter

 Anten
 7 mars Onsdag
 Trippix

 Anten
 14 mars Onsdag
 Eva o Ingvar

 Anten
 21 mars Onsdag
 Duo Blå

 Anten
 28 mars Onsdag
 Charlies

 Anten
 4 april Onsdag
 Conny o Peter

 Anten
 11 april Onsdag
 Levins

 Anten
 18 april Onsdag
 Eva o Ingvar

 Anten
 25 april Onsdag
 Charlies

 Anten
 23 juni Lördag
 Eva o Ingvar


Besök nr  444213
idag  150

B  1364202 U  150

-Sida11 -   Större bild
Onsdagen den 7/2 med Trippix.
  Kvällens dans Enskedefröjdens vals har vi haft tidigare i Anten men det var några år sedan, en fin vals som man kan ta till när man har tröttnat på andra vanliga valser.
  En av kvällens fyra bytesdanser var Västkustsnoa från 2008, den har vi också dansat flera gånger i Anten. Det är Gullevi och Bo Zederin som har gjort dansen. De var med och startade Västkustdansarna 2004 och flera av dansarna i den här uppvisningsgruppen har gjort danser. Läs mer om Gullevi och Bo på Alldanssidan, vänsterspalten. Gå till Länksidan och välj Alldanssidan. Läs på Västkustdansarnas hemsida om vilka danser Gullevi och Bo har gjort. Det finns en lista med danser som Gammaldansens Riksförbund har godkänt, gå gärna in på deras hemsida och läs mera.
  Större delen av danskvällen flyttade damerna fram ett steg mellan varje dans, ett dansupplägg som förekommer på flera dansställen. Många tycker om detta eftersom det ofta är svårt att få jägarmarscher att fungera bra. På Pär-Anders fråga svarade de flesta att flytta fram fungerade mycket bra.
  Bilden: Eva.  


Tillbaka