<< Sida10

Sida12 >>

 

-Sida11 -   Större bild
Onsdag den 11/4 med Charlies.
 - Härligt! Stämningen på topp! Tiden gick för fort, sa Kent på bilden när danskvällen var slut. 
 - Jätteroligt att få dansa Schottis från Idre, det var så länge sedan, sa en mycket glad Marie-Louise.
  Kvällens dans var Lottas polka som vi har dansat flera gånger tidigare, så det behövdes inte mycket repetition. Bytespolkan från Långängen gick jättesnabbt, pulsen steg märkbart och då säger Pär-Anders att nästa vecka stegras tempot ytterligare, han rådde oss att ta med en handduk. Men så lätt skrämmer han oss inte!
  En av kvällens danser var polkavarianten Bonnen som har blivit mycket populär och dansas överallt. Det är Alf och Birgitta från Grums som har gjort dansen. Att hitta på något nytt är inte lätt men Alf påstår att polkasteg runt med korsfattning är deras påhitt och finns inte i någon annan dans. Dessa flitiga dansmakare har också hittat på Josefin, Vargmåne, I washed my hands m.m. Läs mer om Alf och Birgitta på Alldanssidan, vänsterspalten (gå till vår länksida, välj Alldanssidan).
  - Härlig stämning här i kväll, sa Pär-Anders och såg mycket nöjd ut när han skulle åka hem och han kan verkligen känna sig nöjd, bättre kan det knappast bli.
Ett av våra husband, Charlies, bidrog förstås jättemycket till att det blev så roligt.
 - Vi trivs så bra här i Anten, sa Ingmar och när han lyfte på hatten såg man att han ansträngt sig ordentligt under kvällen.
Men utan så här många glada dansare blir det inte roligt för varken dansledare eller orkester.
Välkomna åter nästa vecka, då kommer vårt andra husband!


Tillbaka