<< Sida10

Sida12 >>

 

klart.se

Kalender

 Anten
 12 september Onsdag
 Charlies

 Anten
 19 september Onsdag
 Levins
Jubileumsfest.
 Anten
 26 september Onsdag
 Eva o Ingvar

 Anten
 3 oktober Onsdag
 Conny o Peter

 Anten
 10 oktober Onsdag
 Trippix

 Anten
 17 oktober Onsdag
 Charlies

 Anten
 24 oktober Onsdag
 Kode Spelmän

 Anten
 31 oktober Onsdag
 Duo Blå

 Anten
 7 november Onsdag
 Eva o Ingvar

 Anten
 14 november Onsdag
 Charlies

 Anten
 21 november Onsdag
 Conny o Peter

 Anten
 28 november Onsdag
 Duo Blå

 Anten
 8 december Lördag
 Levins


Besök nr  478337
idag  52

B  1432511 U  52

-Sida11 -   Större bild
Onsdag den 18/4 med Eva & Ingvar.
  - Jätteroligt! sa Bengt och Inger från Munkedal om kvällen. De har varit i Anten en gång tidigare och det var en midsommar för några år sedan. När vi skulle dansa Vikasving undrade Bengt vad det var för dans, den kände han inte till, men med lite rappande gick det förvånansvärt bra för att vara första gången. Härlig musik, tyckte Bengt som sken av glädje över att det gick så bra. 
 - Det är så roligt med bytesdanserna, tycker Gullan. För det mesta är det fyra bytesdanser per kväll, så även denna kväll. En bytesdans var Första tanken och handlar, enligt Ingvar, om när Pär-Anders tankade sin moped första gången och det låter ju trovärdigt. Flera onsdagar i rad har vi dansat bytesdansen Schottis från Binga, där Pär-Anders får dansarna att tjoa högre och högre för varje vecka. Kommer dansen nästa vecka också och hur går det då med taket i danslokalen? Den som kommer då får se och höra.
  I fikapausen hade Pär-Anders berättat att han och Marie strax ska fira silverbröllop och att när de gick ut ur kyrkan spelades Gånglåt från Äppelbo och varje gång han hör den låten får han ståpäls och naturligtvis spelade Eva och Ingvar Gånglåt från Äppelbo. Ja, det är en mycket fin låt så man kan förstå Pär-Anders.Tillbaka