<< Sida10

Sida12 >>

 

klart.se

Kalender

 Anten
 24 januari Onsdag
 Conny o Peter
Ingrids familjehambo.
 Anten
 31 januari Onsdag
 Duo Blå

 Anten
 7 februari Onsdag
 Trippix

 Anten
 14 februari Onsdag
 Eva o Ingvar

 Anten
 21 februari Onsdag
 Charlies

 Anten
 28 februari Onsdag
 Conny o Peter

 Anten
 7 mars Onsdag
 Trippix

 Anten
 14 mars Onsdag
 Eva o Ingvar

 Anten
 21 mars Onsdag
 Duo Blå

 Anten
 28 mars Onsdag
 Charlies

 Anten
 4 april Onsdag
 Conny o Peter

 Anten
 11 april Onsdag
 Levins

 Anten
 18 april Onsdag
 Eva o Ingvar

 Anten
 25 april Onsdag
 Charlies

 Anten
 23 juni Lördag
 Eva o Ingvar


Besök nr  437509
idag  15

B  1349958 U  15

-Sida11 -   Större bild
Onsdagen den 17/1 med Charlies.
  Det här är Kenneth och Kersti som kommer från dansföreningen Får Ja´Lov, de har varit här i Anten flera gånger tidigare men inte på en vanlig onsdag. De tyckte vår hemsida är bra med ett dansprogram som dessutom är kopplat direkt till Aclaporten, det är bra att kunna förbereda sig lite hemma. Bra med dubbla danser, man har större chans att lära sig en ny dans bättre. Fantastiskt med allt ideellt arbete i samband med gammaldansen, tyckte de. Förmodligen kommer vi att få se dem igen eftersom Kersti vann en inträdesbiljett. Välkomna åter!
  Vår "gamle" dansledare Anders fick leda kvällen eftersom Pär-Anders hade förhinder, det blir så även nästa vecka. Tur för vår förening som har tillgång till två så duktiga ledare. Anders skrev på Facebook att han och Margaretha kände sig lite röriga i huvudet men det var då inget som vi dansare märkte. Vi dansare kan både vara och känna oss lite röriga ibland och det kan synas. Men det är bara att skratta och dansa vidare. Anders tackade även för beröm han fick av dansarna för att de kunde lära ut så bra. Ja, det är en konst att lära ut och rappa i tid.
  Titt som tätt hör man talas om någon som inte kan dansa mer. Ett gott råd, passa på att dansa så länge du kan, stanna inte hemma av trötthet (man blir pigg av dans) eller någon mindre åkomma (det finns piller) för det mesta går det ganska bra bara man kommer igång. Dansprogrammen brukar ju mjukstarta med någon lite lättare och lugnare dans så kropp och knopp kommer igång. Ibland kan det kännas det lite trögstartat.
  Alla våra musiker är värda en jättestor applåd för allt jobb de lägger ner för att vi ska få dansa till levande musik. I går fick vi dansa till härliga Charlies och flera av dansarna dansade även på tisdag till Charlies och vi skulle nog kunna dansa flera dagar i sträck till dem om det vore möjligt.

 
Tillbaka