<< Sida10

Sida12 >>

 

klart.se

Kalender

 Anten
 24 oktober Onsdag
 Kode Spelmän
Grisesnoa.
 Anten
 31 oktober Onsdag
 Duo Blå

 Anten
 7 november Onsdag
 Eva o Ingvar

 Anten
 14 november Onsdag
 Charlies

 Anten
 21 november Onsdag
 Conny o Peter

 Anten
 28 november Onsdag
 Duo Blå

 Anten
 8 december Lördag
 Levins


Besök nr  489026
idag  75

B  1452692 U  75

-Sida11 -   Större bild
Onsdagen den 17/10 med Charlies.
- Anten och Borås har nog den bästa dansledaren som finns, sa en mycket glad och nöjd dansare när danskvällen var slut. Nu ska sägas att Pär-Anders är på fler ställen och har kurser, det är bara att gratulera de som får dansa till hans danslederi. Att onsdag efter onsdag lyckas få upp stämningen på topp är helt otroligt. Man kan vara både lite trött och halvkrasslig så kommer Pär-Anders med sina glada tillrop och vips är danskroppen på hugget. Otroligt! 
 Kvällens dans var den fina valsvarianten Peikkun och till den spelade Charlies de två passande låtarna Skogsblomman och Trönderbrura, mycket fina låtar båda två. Förra veckans dans var Joddlarsnoa och Charlies försökte få oss att joddla, de lyckades inte speciellt bra, de joddlade så bra själva. Fantastiskt roligt att få dansa till de här två glada killarna, Ingmar och Anders. Vid ett tillfälle tog Ingmar i med sin saxofon så att hans kära hatt höll på att ramla av, han fick tag i hatten i sista sekunden.
  Bilden: Hans har tillverkat en trälåda och i den finns nu barnpuder, doppa dina skor om det känns trögt på golvet. Tack Hans!
 


Tillbaka